top of page
Image by Alexander Shatov

Ne a sikertelen hirdetéseiden múljon a vállalkozásod sikere!

Szervezd ki a lead generálás, új ügyfélszerzés és LinkedIn profilkezelés feladataidat!

Teljeskörű LinkedIn profilkezelést, lead generálás szolgáltatást nyújtunk, amellyel céged bejövő ügyfélmegkeresései, ajánlatkérései, bemutatkozási lehetőségei és brandértéke növekedni fog. Emellett céged pozícionálása a piac felé profi kezekben lesz. Átlátható, mérhető folyamatokon keresztül segítünk a növekedés gyorsításában.

Szervezd ki a lead generálás, új ügyfélszerzés és Linkedin marketing feladataidat!
BRANDin FB cover másolata-3.png
BRANDin weboldal másolata.png

Az értékesítőidnek nem megy az új ügyfélszerzés?

A megváltozott piacon nehezebb bejutni új ügyfelekhez, a kapcsolatfelvétel megnehezedett. Tudjuk, hogy a cég értékesítésének, az értékesítőidnek, ennek a mindent meghatározó területnek, jól kell működnie. A megváltozott piacon egy más típusú értékesítésre van szükség. Ez igaz az új ügyfélszerzésre is. A régi módszerek már nem olyan hatékonyak.

A hideghívás már nem nyújt teljes megoldást az új ügyfélszerzésre

A világjárvány berobbanása előtt a telefonos kapcsolatfelvételek sikeraránya (az ügyesek körében) 5-10% között volt. Mára ez a szám 1% alá csökkent. Ráadásul a sok sikertelen és elutasító hívás kellőképpen elveheti az értékesítőink kedvét és lelkesedését. A folyamatos visszautasítások, "lerázások", elég hamar az értékesítők kiégéséhez vezetnek. Új ügyfelekre viszont szükség van.
BRANDin weboldal másolata-2.png

AKKOR MI A MEGOLDÁS?

Egyszerűen megválaszolva: a LinkedIn használata. Ha nincs értékesítőd tanuld meg és csináld magad vagy szervezd ki a LinkedIn marketinged. Ha vannak értékesítőid tanulják meg és használják. Könnyű recept, nem? Nem egy atomfizika a LinkedIn használata. A tapasztalat azonban mást mutat. A legnagyobb hiba amit értékesítők, cégvezetők elkövetnek a LinkediInnel kapcsolatban, mint új ügyfélszerzési lehetőség, hogy nem használják. Éppen ezért mi vagy megtanítjuk az értékesítőidnek a használatát és hetente "számon is kérjük" és monitorozzuk a haladásukat, hogy ténylegesen csinálva legyen! Ha pedig nincsenek értékesítőid vagy nem szeretnéd, hogy ők maguk ezzel foglalkozzanak, akkor mi teljeskörűen vállaljuk a LinkedIn-en történő új ügyfélszerzést!

SZOLGÁLTATÁSAINK

VEVŐSZERZÉS (4).jpg

Linkedin profil és céges oldal beállítás, 

kapcsolatépítés

VEVŐSZERZÉS (5).jpg

Linkedin lead generálás, vevőszerzés, presales

VEVŐSZERZÉS (6).jpg

Személyes, céges és munkáltatói márka építés

VEVŐSZERZÉS (7).jpg

Toborzás,

Longlist és Shortlist

építés

MIT KAPSZ TŐLÜNK?

Nézd meg mit mondanak azok a cégek, akik már igénybe vették a szolgáltatásainkat!
AJÁNLATKÉRÉS

NE HABOZZ AJÁNLATOT KÉRNI MÉG MA!

bottom of page